Mai multe informatii

Oferta Servicii Noutati Materiale Informative Achizitii Oportunitati de Angajare

Newsletter

Pentru a primii informatii si noutati din partea noastra, va recomandam sa va abonati la newsletter-ul nostru. Click pe link-ul de mai jos pentru abonare sau accesati contul personal.

mai multe...

Galerie Foto

mai multe...
Custom Solution Developers. We design software.
 

Bine ati venit!

Hostelul "Piatra Craiului" este situat in pe strada Policlinicii nr.12, in orasul Zarnesti, la poalele Muntilor Piatra Craiului.
Hostetelul este clasificat la 3 stele, avand o capacitate de 53 de locuri dispuse in 17 camere (cu baie proprie), astfel:
8 camere cu 2 locuri;
1 camara pentru persoane cu dizabilitati;
6 camere cu 4 locuri;
2 camere cu 5 locuri.
Clienti hostelului pot comanda mancarea la bucataria proprie sau pot utiliza bucataria pentru pregatirea mancarurilor rapide.
De asemene, clientii hostelului au acces gratuit la parcarea supravegheata video.

Hostelul "Piatra Craiului" este un spatiu de educatie nonformala pentru copii si tineri, intr-un mediu natural deosebit, din Muntii Piatra Craiului. Acesta va ofera posibilitatea de a participa la activitati autentice ale cercetasilor: drumetii, fotografie, educatie nonformala, dezvoltare de abilitati, "vanatoare de comori", escalada, orientare turisitica si alte aventuri.
De asmenea, hostelul este mediul potrivit pentru desfasurarea unor cursuri, seminarii si conferinte.

Hostelul face parte din activitatile de economie sociala ale Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov "Virgil Onitiu" si a fost inaugurat in ianuarie 2011 in cadrul proiectului "Tineri pentru o lume mai buna", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este desfasurat in perioada 2008-2011, in perteneriat cu Institutia Prefectului Brasov, Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Brasov, Directia Judeateana pentru Sport si Tineret a Judetului Brasov si Primaria Orasului Zarnesti.